Om butiken

VAKTBUTIKEN.SE är en av Sveriges ledande E-handelsplatser för säkerhetsprodukter och taktisk utrustning. Vi har ett brett sortiment med hög kvalitet som vi erbjuder till mycket låga priser. Vi satsar även på bra kundservice och att det ska vara enkelt och tryggt att handla hos oss.

Vi har ett stort utbud av olika typer av produkter och säljer bl. a. teleskopbatonger, kängor, skor, ficklampor, klockor, skyddsvästar, utrustningsbälten, skärskyddshandskar, handfängsel, nyckelhållare, NYA ordningsvaktsuniformen, väktarkläder, försvarssprayer, militärkläder, huvudbonader, ryggsäckar, väskor och annan taktisk utrustning såsom olika bärsystem, hölster, magasinfickor och en mängd andra varor - allt från ledande leverantörer av högsta kvalitet.

Sortimentet utökas hela tiden och vi söker ständigt efter nya och spännande produkter för att bredda vårt utbud. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, myndigheter samt uniformspersonal över hela Sverige.

Vårt mål är att tillhandahålla Sveriges mest prisvärda taktiska utrustning för både uniformspersonal och privatpersoner. Vi samarbetar med flera olika grossister för att kunna skapa största möjliga valmöjligheter för dig som kund. Vi har alltid en tanke om att skapa så mycket värde som möjligt för alla våra kunder. Vårt sätt att göra detta är genom att jobba med mindre marginaler, pressade priser, hög service och produkter av bra kvalité..

Några av våra kunder genom åren:

Kriminalvården, Migrationsverket, Sveriges Domstolar (Tingsrätter, Hovrätter, Förvaltningsrätter), Polismyndigheten, Försvarsmakten, Casino Cosmopol, Tullverket, Räddningstjänsten, Sjöräddningen, Sjöfartsverket, Filmbolag, G4S, Securitas, AVARN Security, NOKAS och flera andra bevakningsföretag.

VAKTBUTIKEN.SE ägs och drivs av företaget SAFETY GEAR SWEDEN.
Företaget är godkänd för F-skatt samt registrerat för moms.
Momsregistreringsnummer: SE801227033901