Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Swish Payment with Svea
✔ Fri frakt över 1000 kr! ✔ Snabb leverans! ✔ Nöjda kunder!

Om butiken

VAKTBUTIKEN.SE är en av Sveriges ledande E-butiken för utrustning och uniformskläder för främst ordningsvakter och väktare.

Vi har ett brett sortiment med hög kvalitet som vi erbjuder till mycket låga priser. Vi satsar även på bra kundservice och att det ska vara enkelt och tryggt att handla hos oss.

Vi har ett stort utbud av olika typer av säkerhetsprodukter och säljer bl. a. RPS godkända expanderbatonger, SWAT kängor och skor i olika utföranden, lämpliga ficklampor med bra ljus, skottsäkra skyddsvästar i RPS1, RPS2, RPS3, extra skottskyddsplattor, kravallutrustning, skyddsglasögon, benplattor, utrustningsbälten, utrustningsväskor som rymmer hela din utrustning, diverse fickor och hållare, knivskyddshandskar, NIJ godkända RPS handfängsel och fotfängsel, nyckelhållare, ID fodral, anteckningsblock, korthållare, kravallhjälmar, radiokommunikation, uniformskläder, märkesemblem och en mängd andra varor - allt från ledande leverantörer av högsta kvalitet.

Sortimentet utökas hela tiden och vi söker ständigt efter nya och spännande produkter för att bredda vårt utbud. Vi vänder oss till uniformspersonal, privatpersoner, företag och myndigheter över hela Sverige.

Vårt mål är att tillhandahålla Sveriges mest prisvärda utrustning för dig som arbetar inom säkerhetssektorn. Vi samarbetar med flera olika grossister för att kunna skapa största möjliga valmöjligheter för dig som kund. Vi har alltid en tanke om att skapa så mycket värde som möjligt för alla våra kunder. Vårt sätt att göra detta är genom att jobba med mindre marginaler, pressade priser, hög service och bra produkter.

Några av våra kunder genom åren:

Kriminalvården, Migrationsverket, Sveriges Domstolar (Tingsrätter, Hovrätter, Förvaltningsrätter), Polismyndigheten, Försvarsmakten, Casino Cosmopol, Tullverket, Räddningstjänsten, Sjöräddningen, Sjöfartsverket, Filmbolag, Statens institutions styrelse SiS, G4S, Securitas, AVARN Security (NOKAS) och flera andra bevakningsföretag.

VAKTBUTIKEN.SE ägs och drivs av företaget SAFETY GEAR SWEDEN.
Företaget är godkänd för F-skatt samt registrerat för moms.
Momsregistreringsnummer: SE801227033901