Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Swish Payment with Svea
✔ Fri frakt över 1000 kr! ✔ Snabb leverans! ✔ Nöjda kunder!

Byten & Returer

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan har mottagits. Returnerade varor ska vara oöppnade och oanvända. För våra jackor, byxor, tröjor, handskar och kängor gäller dock ett undantag, kunden har rätt att prova produkten för passform inomhus samt att originalförpackningen skall vara oskadd. För att ett byte skall bli godkänt skall som sagt varan vara i samma skick som när ni fick den. Kläder m.m. skall vara hela och rena. Alla eventuella etiketter skall även sitta kvar för att returen skall bli godkänd. Produktförpackningen får ej heller användas som ytteremballage. OBS! En återbetalning (kreditering) gäller endast för varans eller varornas pris, EJ för kostnaden för eventuella fakturaavgifter och fraktkostnader som är förbrukade i och med beställningen.

Gör så här för en snabb och enkel retur/byte:

Du som kund står alltid för ansvaret och fraktkostnaden tillbaka till oss oavsett om det gäller en retur eller ett byte. Vi bjuder däremot på fraktkostnaden vid byten tillbaka till dig. Vid saknad av skickad retur får du som kund stå för förlorad produkt (du betalar produktens värde). Vårt råd är att du skickar tillbaka spårbart som postpaket eller rekommenderat brev för att dels kunna spåra försändelsen om den exempelvis har felsorterats på terminalen.

1. Ni måste alltid först kontakta oss via e-post [email protected] (ej per telefon) för att vi skall få en spårbarhet i ärendet och vi måste även godkänna returen innan ni kan skicka tillbaka så att inte tiden för öppet köp har passerat etc. Glöm ej att ange ordernummer i mejlet för att vi snabbt skall kunna se vilken order det gäller. Om produkten returneras för sent eller utan att returen har godkänts av kundtjänst först anses returen vara ogiltig.

2. Ni får sedan svar tillbaka från oss senast inom 24 timmar (vardagar) att vi har bekräftat detta.

3. Ni kan nu paketera varan väl (förslagsvis i kartongen som den levererades i) och skicka tillbaka returen eller bytet till oss.

Returadress: (Ni får rätt adress av oss när vi vet vilken vara det gäller som ni vill returnera).