Fri frakt vid köp över 1000 kr! | Snabb leverans! | Nöjda kunder!

Byten & Returer

Vi erbjuder full returrätt inom 14 dagar efter köp, förutsatt att varan inte har använts och är i samma skick som den levererades i. Returnerade varor ska vara oöppnade och oanvända. För våra klädesplagg, handskar och kängor gäller dock ett undantag, kunden har rätt att prova produkten för passform inomhus. Full garanti och 14 dagars returrätt gäller även på våra REA- och utgående varor.

Observera att med detta menas att ni så snart som möjligt efter att ni har mottagit paketet kontaktar oss via mail så att vi får en spårbarhet på ärendet och meddelar oss om ni vill ångra ert köp eller om ni vill byta storlek. Ni får därefter svar ifrån oss inom 24 timmar (vardagar). För att ett byte eller ett ångrat köp skall bli godkänt krävs det även att tiden hålls. Vi måste ha hunnit mottagit returen inom 14 dagar efter det att paketet lämnades ut. Om ni exempelvis hämtade ut paketet den 1:a så måste returen vara oss tillhanda senast den 15:e. Därefter har tiden på 14 dagars öppet köp förbrukats och ni har då ej längre rätten att göra ett byte eller att ångra köpet. OBS! Ni måste alltid kontakta oss först via mail innan ni skickar något och invänta svaret som kommer.

Gör så här för en snabb och enkel retur/byte:

Du som kund står alltid för ansvaret och fraktkostnaden tillbaka till oss oavsett om det gäller en retur eller ett byte. Vi bjuder däremot på fraktkostnaden vid byten tillbaka till dig. Vid saknad av skickad retur får du som kund stå för förlorad produkt (du betalar produktens värde). Så skicka alltid spårbart som paket eller rekommenderat brev.

1. Ni måste först kontakta oss via e-post support@vaktbutiken.se (ej per telefon) och meddela detta innan ni skickar tillbaka något. Glöm ej att ange ordernummer för att vi snabbt skall kunna se vilken order det gäller.

2. Ni får sedan svar tillbaka från oss senast inom 24 timmar (vardagar) att vi har bekräftat detta.

3. Ni kan nu paketera varan väl (förslagsvis i kartongen som den levererades i) och skicka tillbaka returen eller bytet till oss.

Returadress:

Safety Gear Sweden

Box 756

851 22 Sundsvall

OBS! Vi kan nu ENDAST ta emot returer som skickas med PostNord till angiven adress, detta för att vi har valt att samla alla returer på ett och samma ställe (Postterminalen Sundsvall). Alla returer som skickas till annan adress eller till ombud samt med andra transportföretag anses inte som giltiga och godkänns därmed inte. Returer som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid retur av kängor eller skor är det viktigt att ni antingen slår in originalkartongen i kraftpapper alternativt lägger varan i en större kartong. Ni får alltså EJ tejpa på en fraktsedel eller göra åverkan direkt på produktkartongen och använda den som ytteremballage, då denna handling kommer att göra så att returen ej kommer att godkännas.