Byten & Returer

Vi erbjuder full returrätt inom 14 dagar efter köp, förutsatt att varan inte har använts. För att ett byte skall bli godkänt skall produkten vara i samma skick som när ni fick den. Returnerade varor ska vara oöppnade och oanvända. För våra jackor, byxor, handskar och kängor gäller dock ett undantag, kunden har rätt att prova produkten för passform inomhus. Full garanti och 14 dagars returrätt gäller enligt distansköplagen även på våra REA- och utgående varor

 Gör så här för en snabb och enkel retur/byte:

Du som kund står alltid för ansvaret och fraktkostnaden tillbaka till oss oavsett om det gäller en retur eller ett byte. Vi bjuder däremot på fraktkostnaden vid byten tillbaka till dig. Vid saknad av skickad retur får du som kund stå för förlorad produkt (du betalar produktens värde). Så skicka alltid spårbart som paket eller rekommenderat brev.

1. Ni måste först kontakta oss via e-post support@vaktbutiken.se (ej per telefon) och meddela detta innan ni skickar tillbaka något. Glöm ej att ange ordernummer för att vi snabbt skall kunna se vilken order det gäller.

2. Ni får sedan svar tillbaka från oss senast inom ett par timmar att vi har bekräftat detta.

3. Ni kan nu paketera varan väl (förslagsvis i kartongen som den levererades i) och skicka tillbaka returen eller bytet till oss.

Returadress:

Safety Gear Sweden

Box 756

851 22 Sundsvall

OBS! Vi kan nu ENDAST ta emot returer som skickas med PostNord till angiven adress, detta för att vi har valt att samla alla returer på ett och samma ställe (Postterminalen Sundsvall). Alla returer som skickas till annan adress eller till ombud samt med andra transportföretag anses inte som giltiga och godkänns därmed inte. Returer som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid retur av kängor eller skor är det viktigt att ni antingen slår in originalkartongen i kraftpapper alternativt lägger varan i en större kartong. Ni får alltså EJ tejpa eller göra åverkan direkt på produktkartongen eller använda den som ytteremballage, då denna handling kommer att göra så att returen ej godkänns fullt ut. En straffavgift på 50% av varans värde dras om detta sker av från krediteringen.